Về chúng tôi

Tại Global Catering, sứ mệnh của chúng tôi đơn giản là mang đến những trải nghiệm ẩm thực ngon miệng và bổ dưỡng. Dù là ẩm thực Việt Nam, châu Á hay các nền ẩm thực khác, phong cách truyền thống hay fusion, ẩm thực cao cấp hay ẩm thực đường phố. Chúng tôi tự hào khi được phục vụ cho những người sành ăn và yêu thích ẩm thực trên toàn thế giới.

Với cơ sở vật chất hiện đại và đội ngũ nhân viên tay nghề cao, do sự dẫn dắt của đầu bếp trưởng với hơn 30 năm kinh nghiệm điều hành tại các nhà hàng ẩm thực cao cấp và khách sạn 5 sao trên toàn cầu, chúng tôi tự tin có thể đáp ứng mọi nhu cầu và yêu cầu khắt khe nhất của quý khách.

Sứ mệnh & Tầm nhìn

Đơn giản, Tươi mới &
Luôn ngon miệng

Về chúng tôi

Các chứng nhận

About us

Our Team

Our team of skilled and experienced cooks are dedicated to excellence in ingredient selection, preparation and aesthetic presentation for delicious, nourishing and wholesome meals.

Khang Tran

R&D Specialist

A young and creative chef who graduated Culinary Art degree from Switzerland. With experience in many restaurants in Europe with a diversity of cuisine and culture, he acquires a trendy, yet, methodical knowledge in Culinary field.

Thomas Fois

Executive R&D Chef

As a former chef under the famous French master Yves Menes of the most prestigious club in New York, Thomas has continued his career in many other luxury hotel and restaurant including The Banyan Tree Maldives, Outrigger Resort Pacific Guam, before coming to Vietnam and being the Executive chef of Imperial Hotel Vung Tau and Six Senses Nha Trang.

Khang Tran

R&D Specialist

A young and creative chef who graduated Culinary Art degree from Switzerland. With experience in many restaurants in Europe with a diversity of cuisine and culture, he acquires a trendy, yet, methodical knowledge in Culinary field.

Thomas Fois

Executive R&D Chef

As a former chef under the famous French master Yves Menes of the most prestigious club in New York, Thomas has continued his career in many other luxury hotel and restaurant including The Banyan Tree Maldives, Outrigger Resort Pacific Guam, before coming to Vietnam and being the Executive chef of Imperial Hotel Vung Tau and Six Senses Nha Trang.

Trở thành đối tác
cùng Global Catering

Chúng tôi hân hạnh được đồng cùng bạn trên hành trình phục vụ và tạo nên những giá trị mới